ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده

چلو کباب کوبیده , طرز تهیه کباب کوبیده , آموزش سیخ زدن کباب کوبیده

آموزش سیخ زدن کباب کوبیده

برای سیخ زدن کباب باید از سیخ پهن استفاده کنید. ابتدا یک کاسه آب سرد در کنار خود قرار دهید و قبل از برداشتن ماییع کباب دست خود را خیس کرده و یک مشت ( حدودا ۱۰۰ گرم بستگی به خودتان دارد ) از مایه را برداشته و به شکل دوک درآورید. سپس سیخ را در دست چپ گرفته و روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید. دوباره دست خود را در آب سرد خیس کرده و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.

 

نکات مهم تهیه کباب کوبیده

  1. وزن استاندارد کباب کوبیده ۷۵ الی ۱۰۰ گرم می باشد.
  2. به هیچ عنوان از آرد نخودچی ، پورد نان و سویا استفاده نشود.
  3. مقدار پیاز در جمع شدن کباب موثر می باشد پس به اندازه از پیاز استفاده کنید.
  4. برای تزیین می توانید از لیمو و سبزیجات و همچنین برنج زعفرانی استفاده کنید.
  5. حتما مواد را به خوبی ورز دهید که بسیار مهم می باشد.
  6. موقع درست کردن کباب سیخ ها را مدام بچرخانید تا از ریختن کباب جلوگیری شود.
  7. ادویه مناسب هنگام استفاده از این کباب سماق است.
  8. این غذا در کنار جوجه کباب و کباب بختیاری برای مراسم ها مناسب می باشد.

چلو کباب کوبیده , طرز تهیه کباب کوبیده , آموزش سیخ زدن کباب کوبیده

آموزش کامل طرز تهیه چلو کباب کوبیده